Dance like you're the only one...

Min värld är full av dans just nu...eller inte så mycket min värld som mitt huvud. För om sanningen ska fram så kan jag ju inte påstå att jag dansar särskilt mycket men jag planerar för framtida dans.

 

Hade en oerhört dansinspirerande helg på High Chaparral för några veckor sedan. Både dansglädjen och instruktörslustan väcktes till liv ordentligt av begåvade Lana Williams och Darren Bailey. Grymma instruktörer och koreografer…för att inte tala om dansare.

 

Nåja, har sedan dess sökt igenom Internet efter tänkbara danser inför hösten och slipar på mina instruktörsegenskaper för att förhoppningsvis kunna inspirera dansarna till hösten och framför allt för att smitta dem med en oerhörd dansglädje.

 

Här näst på mitt dans schema står en helg i Karlstad och Yezdance festivalen där jag kommer att sättas på prov ordentligt med massor av begåvade dansare och internationella instruktörer. Finns risk att det blir en och annan ”variant”.

 

I övrigt då…efter flera veckors tystnad på bloggen…många tankar far genom huvudet. Några av dem lyckas jag fånga upp och i bästa fall till och med reda ut medan merparten av tankarna snabbt skyndar förbi och lämnar mig med en känsla av att det är något jag missar…något jag borde göra, säga, veta, höra…som liksom smiter undan.

 

Jag försöker lägga pusslet…det som är mitt liv… Det pirrar till i magen av glädje när några bitar faller på plats och jag börjar ana ett motiv..men jag tror jag samlat bitar ur olika lådor för den stora bilden blir aldrig tydlig..och frustrationen när jag inte kan få de olika delarna att passa ihop är påtaglig.

 

Nåja, livet är en prövning i tålamod…men också så mycket mer och medan jag söker bitarna som ska få det hela att hänga ihop…så ska jag njuta av idag…av frisk luft, friska ben och fina vänner.

 

Dagens affirmation: När inget annat hjälper…dansar jag!


Nej...det där är inte linedance...men kul ändå! (Huvud,axlar,knä och tå..om jag minns rätt)


Lite bilder från helgen på High Chaparral




Ganska söt men väääääldigt stor!



Westernstaden mitt i Smålandsskogen



Här vimlar det av Cowboys och Cowgirls och annat löst folk...



Som tex Lucky Luke som van årets cowboy hot challange



Och Darren Bailey som här dansar socialt med oss vanliga dödliga :-)



Mera dans...notera att i västsverige verkar det vara ok även för herrar att dansa


...och jag och Sanna fick funka som morsor på stan eller något..men Chappen är ändå alltid Chappen... Nu laddar jag om för Yezdance i Karlstad sista helgen i juli...då får jag med mig bästa Åsa också :-)


RSS 2.0