I hate the thougth of...

...finnaly beeing erased.. Men vad ska man göra när suddegumman varit framme och suddat ut mig ur ditt liv? Finns ingen "permanent marker" i världen som kan ändra på att du inte längre vill veta av mig...att jag inte längre finns...i din värld...

Kanske har jag äntligen kommit igång...

I många månader har tanken funnits där, tanken att jag kanske faktiskt skulle göra som alla andra och skaffa mig en blogg, men i vanlig ordning så är det mycket snack och liten verkstad och istället för att författa tankarna om livet i en blogg så har jag fortsatt att terrorisera mina vänner med mina tankar. Nu blir det ändring, bloggen får bli min ventil och vännerna förskonas.

Sitter på en lugn arbetsplats med Malena Ernmans ljuva stämma i högtalarna och ljuset från lysrören som bländar och tröttar ut mina ögon. Har dock bara några timmar kvar innan hemgång. Planen är för tillfället att jag ska ta mig upp på gymmet ikväll och träna lite armar. Har inte gjort det sen i lördags så det känns att det börjar bli dags. Ska dock vila benen eftersom jag haft envisa känningar i vänstervaden i några dagar nu och behöver ha båda benen pigga till imorgon kväll.

Dagen

Det finns ju faktiskt telefon..

...kloka ord i den gamla Cornelis klassikern...finns en och annan jag skulle vilja sjunga den sången för (just nu sjunger Malena den för mig..eller..kanske inte just för mig..men ändå)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0