Årsbokslut...eller inte

Sitter här och tänker att jag borde summera 2010…men sen ändrar jag mig. Livet är ju inte ett år i taget…livet är en pågående process eller en dag i taget som läggs till ytterligare en dag. Att summera det gångna året blir därför en onödighet. Året som har varit är en del av livet som är.

 

Men, eftersom jag inte kan låta bli att vara en gnutta motsägelsefull, så har 2010 ändå varit ett fantastiskt händelserikt år. Jag har varit ute på äventyr jag aldrig trott jag skulle hamna på. Gjorde husbilsdebut på Chris 80-tals fest, druckit tequila i Old Mexico på Chappen, sovit i tält, gjort om i lägenheten, återknutit gamla bekantskaper, mött nya vänner, skrattat, gråtit, gjort illa mig och läkt igen… och nu står jag här…på något bitterljuvt sätt..på precis samma plats där jag var för ett år sedan…fast ett år äldre och ett år visare…och ett år snyggare ;-)

 


Under 100

Äntligen! Som jag har slitit de senaste veckorna för att ta mig under det förbannade 100kg sträcket…i morse fick jag äntligen lön för mödan…och jag har tvivlat för att jag inte tyckt att det hänt något men nu när jag summerar så kan jag konstatera att det är  -5 kg sedan 8 oktober och -7cm….så i själva verket håller jag en mycket hälsosam takt i viktminskningen. Därmed inte sagt att jag inte skulle vilja att det gick fortare…mycket fortare.

 

Det är något magiskt med den där 100kg gränsen. Plötsligt känns målet inte alls lika långt borta. Jag är i själva verket bara 0.5 kg närmre än jag var sist jag vägde mig…men det känns mycket, mycket mer greppbart. Nu pratar jag 35kg inte 40…det är faktiskt skillnad.

 

Just idag är jag extra tacksam för hjälp och support jag fått för att ta de här första 5 kilona…det har varit ovärderligt!

 

Dagens affirmation: Jag vet vem jag vill vara

 

Varg


RSS 2.0