Mer helg åt folket!

Har en sån där dag idag när jag helt enkelt inte borde klivit ur sängen. Som topping på alla andra små förtreter så har jag nu även fått huvudvärk. Men, jag är övertygad om att det kommer att gå över.

 

Har haft en underbar helg. Började fredagen med en skön promenad i skogen i dagsljus och med gott sällskap…inte illa. Sen ägnade jag kvällen åt att städa och förbereda maskeradkostymen till halloweenfesten i lördags.

 

Lördagen bestod av mycket pyssel och förberedelser inför kvällen…hård sminkning och så småningom en mycket trevlig fest med massor av dans. Det blir väldigt svettigt när man kan nästan alla danser på danslistan. Kvällen fortsatte sedan hemma hos Chris där det bjöds på avloppsrör (urk) och en hel del skratt….mycket bra!

 

Sanna och jag landade hemma hos mig vid 2 tiden…och sen var det upp och hoppa igen vid 08.50.

 

Hade en helt förträfflig söndag med lång frukost där föregående kväll avhandlades i detalj innan jag slängde ut Sanna och tog mig själv i kragen och gav mig ut på en liten promenad i solskenet. En timmes frisk luft och sakta lunk följdes av lunch från McDonalds och några timmar på soffan….innan det var dags att klä på sig igen och ge sig ut på en MYCKET skön skogspromenad med stavar…gillar skarpt att gå i skogen…gillar skarpt att gå över huvud taget faktiskt. Får fin fin peppning som gör susen. Känner verkligen att det är grymt bra träning att gå med stavarna.

 

Japp! Så var den helgen slut….och efterlämnade en mycket god eftersmak….mer sånt!

 

Dagens affirmation:  Jag älskar den jag är, det jag gör och dem jag lever nära

Siktar mot helg

Jodå, det är gott att vara jag. Lite trött i kroppen idag efter att ha blivit pushad till ett rätt högt tempo på stavgångs rundan igår…men det känns bra…det gör nytta…och oj vilken kondition jag ska få om jag bara håller i detta.

 

Nåja, lika viktigt som att jag faktiskt rör mig framåt och får motion är att jag samtidigt får frisk luft och trevligt sällskap…en mycket bra kombination!

 

Så, utöver detta så laddar jag för fullt för helgens halloween fest. Har inte riktigt klart för mig vad jag ska ha på mig och inser att det verkar som om alla andra satsat hårt i år. Så vad ska jag då komma upp med som är riktigt ruskigt? (funderade ett tag på att gå naken men vännerna la in protester mot den idén). Just nu lutar det åt att jag kommer få ägna fredagkvällen åt att försöka skapa någon sorts maskeraddräkt….det är bara fantasin…och ekonomin som sätter gränserna.

 

Men innan vi tar helg så ska det avverkas ytterligare en och en halv arbetsdag. Jojomensan!

 

Dagens affirmation: Jag öppnar hjärtat för det som får själen att sjunga

 


I samklang

Wind Talker Gicleetryck

Dagens affirmation: Jag är stark och kraftfull

RSS 2.0